Brandkasten - De Beste Kluizen En Brandkasten

Gepubliceerd jan. 29, 22
6 min read

Beste Kluis Test - Veilige Kluis In Huis 2021

24 juni 2020 Een kluis is natuurlijk alleen effectief als deze veilig is vastgemaakt aan een bepaalde locatie. Wanneer dit niet wordt gedaan is het immers nog steeds mogelijk om de kluis en daarmee de waardevolle inhoud mee te nemen. Om die reden verankeren we de kluis op de juiste manier, zodat deze doet waar die voor dient. Kluizen - Sloten service.

Hoe kunt u de kluis nu het beste verankeren? Vrijstaande inbraakwerende kluizen die lichter zijn dan 1000 kg moeten verankerd worden. Verankering is zeer belangrijk, maar wordt vaak vergeten. Bovendien stellen verzekeraars vaak de eis dat kluizen onder de 1000 KG goed verankerd zijn. De algemene eis is dat de verankering een weerstand moet bieden van minimaal 5000 kg (50k, N).

Een Brandwerende Kluis Kopen?Brandwerende Kluis

Beton is namelijk het meest geschikte materiaal als u wilt voorkomen dat mensen er met uw kluis vandoor gaan. Don’t: Bevestig uw kluis het liefst niet aan een gipsmuur of ondergrond, omdat dit materiaal gemakkelijker los te krijgen is van de vloer of muur - Muurkluizen. Helaas houden we vandaag de dag rekening met vandalen en/of dieven die ver willen gaan voor de inhoud van uw kluis.

Kluis Kopen

Is het niet mogelijk om beton als ondergrond te gebruiken omdat u bijvoorbeeld een houten vloer heeft? Dan adviseren we u om een stalen plaat onder de houten vloer te bevestigen, waaraan vervolgens de kluis kan worden verankerd. Verankering van de kluis kan op een drietal manieren gebeuren: • Houtdraadbout en plug • Mechanische verankering • Chemische verankering Houtdraadbout en plug Bij de meeste kluizen welke een waardeberging van maximaal € 5.

Bij een goed uitgevoerde montage heeft deze combinatie een uittrekkracht tussen de 80 en 100 kg. Wanneer deze methode van verankering echter niet deugdelijk wordt uitgevoerd, kan een inbreker de kluis vaak eenvoudig loshalen. De houtdraadbout moet namelijk eerst door de dubbele wand heen. Het resterende stuk is dan vaak niet lang genoeg om door de plug heen te komen.

Bovenstaande uittrekkrachten zijn uiteraard alleen van toepassing indien de verankering op een deugdelijke manier met deugdelijk materiaal is verricht. Chemische verankering is de beste manier van verankering. Het chemisch verankeren dient wel zeer zorgvuldig te gebeuren. Het is belangrijk dat het boorgat tevoren goed wordt schoongemaakt. Bovendien dient de verankering voldoende uitgehard te zijn voordat deze belast wordt.

Vloerkluis

Stappenplan We geven u advies over de beste manier om een kluis te verankeren. Een kluis kan het beste verankerd worden middels . Hieronder vind u het stappenplan: Stap 1: Het boren van de gaten Als eerste dient u gaten te boren om de kluis te kunnen bevestigen. Deze gaten dient u in de muur en/of vloer te boren, waaraan u de kluis verankerd.

Stap 2: Gaten opvullen Door de gaten op te vullen met chemische ‘twee componenten emulsie’, verhardt u de binnenkant van de gaten. Stap 3: De pennen bevestigen Voordat de binnenkant van de gaten is verhard met de emulsie, dient u de pennen hierin te bevestigen. Stap 4: Laten verharden van de verankering Let it be.

Zodra dit is verhard is er geen mogelijkheid meer om de constructie los te krijgen. Mocht er om welke reden dan ook niet gebord kunnen worden wegens bijvoorbeeld leidingen, dan is het ook een optie om de kluis vast te laten kitten met montage kit. Wilt u meer weten over het verankeren van kluizen of wilt u graag hulp bij het verankeren? Neem eenvoudig contact met ons op.

Kluis Kopen? Alle Kluizen Online

Het bewaren van kostbare spullen in een kluis is nutteloos als de kluis niet verankerd is aan een solide bodem of muur. Als u uw kluis niet verankerd is kunnen inbrekers de kluis in zijn geheel meenemen en elders openbreken. Als vuistregel wordt gehanteerd dat kluizen onder de 1000kg verankerd dienen te worden, kluizen zwaarder dan 1000kg zijn lastiger mee te nemen bij inbraak.

Zo kunt u bij de keuze van uw kluis rekening houden met de verankeringsmogelijkheden. Weet u niet goed waar u de kluis het beste kunt plaatsen en hoe u deze het beste kunt verankeren? In dit artikel geven we antwoord op de volgende vragen: De beste plek voor een kluis Alvorens u de kluis verankerd en hij niet meer te verplaatsen is, is het belangrijk om goed na te denken over de plaats waar u de kluis zet. Inbouwkluis kopen - Kluizen.

Muurkluis Kopen? - De Specialist In KluizenJuwel Kluis

Vooral dat eerste is erg belangrijk. Een kluis is namelijk alleen nuttig als hij structureel gebruikt wordt. Als de kluis op een lastig te bereiken plek staat is de kans groot dat waardevolle spullen en belangrijke papieren alsnog voortdurend rondslingeren op kantoor of in huis. Enkele veel gekozen plekken voor een kluis zijn: In de slaapkamer In een kast of ander meubel Op een goed bereikbare In de garage aan huis Indien de kluis op kantoor gebruikt wordt is een plek waar niet veel mensen in en uitlopen de meest geschikte plek.

Inbraakwerende Kluizen

Idealiter is de ruimte van de kluis extra beveiligd met een alarmsysteem. De muur of vloer waar u de kluis aan gaat verankeren Verankering aan een betonnen muur of vloer verdiend de voorkeur, omdat beton zeer stevig is en hier de stevigste verankeringsmethoden op mogelijk zijn. Veranker uw kluis niet aan poreus materiaal zoals een gips muur.

Indien u geen betonnen muur of vloer ter beschikking heeft voldoet een solide stenen of houten oppervlak ook. wapen kluis (geldteller). Echter dient er bij een houten vloer een metalen plaat onder de vloer geplaatst te worden waaraan de kluis gebout kan worden. Of de kluis dient verlijmt te worden. Het materiaal waarvan de muur of vloer gemaakt is waaraan u de kluis gaat verankeren bepaald tevens de verankeringsmethode.

Als ze wel te verankeren zijn, is dat alleen mogelijk via de bodem. In dat geval is de brandkast voorzien van verankeringsgaten aan de onderkant. Ga nooit zelf extra gaten boren in de achterkant, dat zorgt er namelijk voor dat de kluis zijn brandwerende werking verliest. Manier van verankeren Betreft het verankeren van de kluis zijn er 4 gangbare manieren mogelijk. Kluizen & Safes - Projectinrichting & Kantoorartikelen.

Alle Brandkasten En Kluizen - Kluis Expert

Voor u gaat boren, een kleine tip: teken de gaten af via de binnenkant van de kluis door de gaten heen. Zo weet u zeker dat de gaten op de juiste plek geboord worden. Kluis verankeren met pluggen en houtdraadbouten Dit is de eenvoudigste manier om een kluis vast te zetten.

Vervolgens gaan de pluggen in de gaten en schroeft u de kluis vast. Het nadeel van deze gemakkelijke verankeringsmethode is dat de maximale trekkracht laag is. Door middel van een breekijzer of een koevoet is de kluis gemakkelijk los te wrikken. Bovendien zijn de meegeleverde pluggen vaak van lage kwaliteit en voldoen ze niet aan Europese certificaateisen.Kluis verankeren met mechanische ankers / keilbouten Met een mechanisch anker, ook wel keilbout of spreidlastanker genoemd, bereikt u een vele malen hogere weerstand dan met pluggen met houtdraadbouten. Zodra iemand de kluis met een koevoet begint los te wrikken spreiden de ankers zich steeds verder uit waardoor de kluis muurvast komt te zitten.

Navigation

Home

Latest Posts

Spy Belgique

Published Apr 15, 22
6 min read

Alarmsystemen Expert - sitcon.be

Published Mar 31, 22
6 min read

Testaankoop Alarmsystemen

Published Mar 30, 22
6 min read